Buro Klink is in 2013 opgericht en gespecialiseerd in diagnostiek en behandeling van kinderen met leerproblemen.

Buro Klink biedt kwalitatief hoogwaardige zorg voor basisschoolkinderen met leerproblemen. Het aanbod bestaat uit diagnostiek en behandeling van leerproblematiek, sociaal-emotionele en werkhoudingsproblemen. Wij werken uitsluitend met hoogopgeleide professionele orthopedagogen en psychologen. Buro Klink ziet het als missie kinderen de glimlach weer terug te geven wanneer het leren niet vanzelf gaat. Dit doen wij door samen te werken met ouders en school en aan te sluiten bij de belevingswereld van het kind. Immers, het kind is het meest gebaat bij een volledige informatieuitwisseling en een door allen gedragen ondersteuning.

Buro Klink werkt voor ouders, maar ook voor scholen die kinderen extra begeleiding willen bieden of adviezen vragen. Onderzoeken en behandelingen kunnen zowel op school als op de praktijklocatie plaatsvinden. Bij Buro Klink bestaat de mogelijkheid om af te spreken op een van de praktijklocaties of op school. Belangrijk is samen op zoek te gaan naar een vertrouwde en veilige omgeving voor het kind. Wij kijken samen met u en het kind naar wat het beste past.

Manon Grijpink – Klink MSc. (orthopedagoog)

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht waar ik de master Sociale
Wetenschappen heb afgerond. Daarvoor was ik leerkracht en remedial teacher in het basisonderwijs. Als moeder van twee kinderen begrijp ik goed dat het geluk van je kind altijd voorop staat. Ik ben dan ook heel gedreven kinderen hun lach weer terug te geven wanneer het leren niet vanzelf gaat. Ruim 5 jaar werk ik als zelfstandig orthopedagoog bij Buro Klink. Ik heb veel ervaring in het onderzoeken en behandelen van kinderen in het basisonderwijs.

Stuur een e-mail naar Manon Grijpink: m.grijpink@buroklink.nl